Spindlar i sängen | ---> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

—> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

Annons

Spindlar i sängen

Yoo!
Nyss slängt i mig lite äppelpaj, första lasset var med glass till och andra lasset vaniljsås, röstar på vaniljsåsen 😉
Idag har det inte hänt någonting verkligen, suttit framför datorn hela dagen typ?

Värsta madrömmsupplevelsen hände förut däremot… :O
Låg i tv rummet i min “lägenhet” och hade gosat ner mig i dubbelsängen med tjockt täcke över mig, helt plötsligt kryper det VÄRLDENS STÖRSTA SPINDEL över täcket jag har över mig, alltså det var nog bland dem största spindlarna jag sätt… fyfan. I alla fall blev jag lite chockad och bara rusa ut ur rummet och undrande varför jag stog utanför rummet helt plötsligt typ. Sedan bestämde jag mig för att gå in och döda den jäveln men då hittar jag den inte, hur fan kan man inte hitta en så stor spindel i ett rum som är typ 3×3 m bara. Haha? Bara en stor dubbelsäng och en hylla i rummet typ. Usch för spindlar i alla fall!

Spindelarten är väldigt vanlig i Sverige, speciellt nu när hösten kommer visar dem sig som mest. Hittade en lämplig bild för det var såhär spindeln som sprang över mig på täcket såg ut. BLÄÄÄ!
20040324%20010

Slänger upp två bilder till ifrån en mini kräftskiva jag var hos för ca två veckor sedan hos min kusin. Mumsigt va det!
sdc11087_162143888
sdc11089_162144728

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats