Mitt naturliga hår eller färga brunt igen? | ---> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

—> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

Annons

Mitt naturliga hår eller färga brunt igen?

Yey, sol ute fast fortfarande jäkligt kallt, brrr.
fan vad jag känner mig lat och olust till allt.
Imorgon funderar jag dock på att åka till Göteborg med bilen och hälsa på Julle bullen, även köpa löshår. Tänkte jag skulle ha kvar min naturliga hårfärg som jag har nu, eller vad tycker ni? Brukar ju annars ha brunt på höst/vintern? Men var längesedan jag hade min naturliga hårfärg och har fått mycket posetiva kommentarer om den, men endå tycker jag det är lite tråkigt. VAD TYCKER NI? 😛

Här är en bild på håret och en valp av min systers hund Gottis valpar och pappan Enzio som är pappan till Izas valpar också. Blev så kär i denna lille som jag kallar/kallade Gripen. Skulle så gärna vilja ha en till hund men har inte riktigt tid med en själv och mamma ville inte ha en till, inte just nu iaf =) Mycket lättare att ha hund om man är två lr flera som hjälps åt.
2011-08-23 18.34.19-1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats