Ensam några dagar | ---> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

—> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

Annons

Ensam några dagar

Idag har Zander åkt hem till Vänersborg för att göra någon taxiutbildning och jobba (köra taxi) jag fick stanna hemma i Örebro eftersom jag ska jobba i helgen. Tråkigt att vara ensam men så får det bli ibland. Idag har jag faktiskt inte gjort något av intresse bara tagit det lungt. Hoppas det går något bra på tv ikväll så man kan underhålla sig med något. Har kommit fram till att min mage och creme fresh inte är en bra kombo. Grädde tål jag bra så jag kan inte var laktosintolerant. Innehåller creme fresh något man kan få reaktion på? Funderat på det länge om jag kan vara laktosintolerant men nu när jag testat och tänkt efter vad jag ätit så är det när det är mycket creme fresh i som jag blir dålig av. Hmmm

hh (2)hh (1)h

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats