Avicii nya låt | ---> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

—> Inno- Vi kan inte alltid välja hur vi har det, men vi kan välja hur vi tar det!

Annons

Avicii nya låt

Var ute och sprang mellan regnskurarna förut, sprang väldigt sakta idag med tanke på hälsan :), jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba xtra imorgon och har inget bättre för mig så imorgon blir det ett dagpass, plus resterande av helgen också. Sedan så kommer helgen den 24-26 oktober förhoppningsvis att lösa sig. En personal kunde nog göra ett byte med mig så jag jobbar två helger irad efter denna helgen (24-26) men det är det värt. Segt att ta semester, speciellt när man inte ens vet hur länge du har vikariat.
 
 
Har ni hört avicii nya låt? Tycker den var mysig.

 

Lekt lite egotime idag, tycker inte bilderna blir lika bra när man lägger upp dom som på/i mobilen, synd. Säkert för att jag tar med den lilla kameran ifrån framsidan eller hur man säger 😛 Jag vet att jag ser lite chockad ut, typsikt en elin look kanske, haha? 😉

1800165_10204111906710036_7199330377824222268_o
 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats